Donderdag was het zover!
Duuk heeft zijn laatste Asparaginase gehad. Hij moest hier 17 van hebben in het totaal en heeft dit (met de nodige vertraging) donderdag afgerond! Asparaginase is een vrij heftige chemo en dus een fijne om af te kunnen strepen. Vanaf nu een strak schema.

1x in de 3 weken vincristine (chemo)
1x in de week MTX (chemo)
1x per dag Xaluprine (chemo)

1x in de 3 weken dexamethason (5 dagen lang)
1x in de 4 weken pentamidine

Nog steeds een hoop eigenlijk, maar hopelijk komt de eetlust weer een beetje terug.

Daarnaast heeft Duuk vrijdag zijn eerste zwemles gehad!!! Hij was hier net aan begonnen toen hij in 2016 ziek werd en toen moesten we dus stoppen. Tegenwoordig merk ik dat hij het steeds erger vindt om niet op zwemles te zitten. Kinderen in zijn klas kunnen niet spelen omdat ze naar zwemles moeten…kinderen halen hun diploma… Hij wordt wel eens boos. “Door die stomme leukemie mag ik helemaal niet op zwemles!!!” Omdat hij zich nu al een tijdje fitter voelt, durfde ik de gok te wagen. Na wat overleg met het zwembad hebben we besloten dat hij lekker gaat lessen en komt zo vaak als mogelijk. En wat heeft hij er van genoten!