Ik zou beginnen met de beste wensen, maar tot wanneer mag dat eigenlijk nog? Afgelopen week is Duuk uit logeren geweest bij opa en oma Twister in Delfzijl. Nieuwjaarsdag gingen we richting het hoge noorden. Duuk zijn grote broer, Chris, en Ravi en Robyn waren ook mee. ‘s Avonds hebben we nog wat vuurwerk afgestoken en gegourmet met zijn allen.

Ik ben woensdag weer vertrokken met de andere kids en Duuk bleef tot zaterdag. Opa en oma zijn donderdag met hem naar het UMCG. Alles was goed, hb wel wat aan de lage kant dus even afwachten of het gaat dalen of steigen. Ik houd rekening met een transfusie de volgende dagbehandeling.

Zaterdag was ons kereltje weer thuis. Laatste weekend van de vakantie. En vandaag weer een ochtend naar school geweest. Hopelijk volgen er vanaf nu alleen nog maar van deze “prietpraat”-berichtjes!