Vanmiddag weer naar het Deventer ziekenhuis geweest. Het was eigenlijk tijd voor twee kuren, MTX en asparaginase. Maar eerst moest er gekeken worden of de bloeduitslagen dit toelieten.

Alle waarden waren verbeterd. Na overleg met de oncoloog in het UMCG werd besloten de asparaginase (volgens Duuk: “echte spinazie”) door te laten gaan en de MTX (en de chemo thuis) nog even niet te doen. Eerst kijken wat er gebeurd met alleen deze chemo. Dus het infuus er aan en een uurtje in laten lopen.

Ondertussen kwam de PM-er nog met een kadootje namens de afdeling! Want! Duuk is bijna jarig! Nog 3 nachtjes! En dus kreeg hij naar zijn kralen die horen bij de handelingen ook een verjaardagskraal aan zijn ketting!
We hebben het ook nog even gehad over de andere medicatie. Zo krijgt Duuk elk weekend een onderhoudsantibiotica. Echter zitten hier ook nog best wat bijwerkingen aan. Zo heeft het met name heel veel invloed op het bloedbeeld en zorgt het voor nog lagere waarden. Daarom hebben ze in Groningen nu het voorstel liggen om over te stappen naar eens in de x aantal weken te vernevelen met pentamidine. Het valt natuurlijk te proberen.

Volgende week donderdag weer naar Groningen. Eens kijken wat de “echte spinazie” gedaan heeft met zijn lever. Blijft toch spannend! Nu eerst een weekend vol gezelligheid. 2 Sinterklaasfeesten! Morgen van stichting KanjerWens en zaterdag van papa Roy zijn werk. En dan…. zondag… is het Duuk zijn feest!!!! Na het weekend plaats ik even een update over alle feestje!

Rest mij alleen nog 2 linkjes te plaatsen naar de nieuwe vlogs van Duuk!
Veel kijkplezier!!!

Vlog 7:

Vlog 8: