En toen mochten we op eens naar huis! Eerst wilden ze nog in de gaten houden wat Duuk zijn bloeddruk deed met de nieuwe medicatie en in combinatie met de dexa waar hij donderdag mee gestart is. Maar ze bedachten dat dit ook wel poliklinisch kon. En dus! Koffers pakken en naar huis!

Best spannend, want wat zullen zijn suikers gaan doen en wat doet zijn bloeddruk???
Vrijdag aan het eind van de dag konden we naar huis, maar omdat we nog medicatie op moesten halen en dit pas na 19 uur klaar lag bij de apotheek in het ziekenhuis, besloot ik met Duuk samen naar het Ronald McDonald huis te gaan. We hadden immers ook geen auto omdat we met de ambulance kwamen. Duuk vond het geweldig. We hebben samen koekjes gebakken en ‘s avonds kwamen Gera en Sam nog op visite. Na een tijdje spelen was de koek toch echt op (letterlijk en figuurlijk) en dus bedtijd.